Home Showbiz “U KREVETU JE BRZ KAO ZEC” – Pjevač zaveo 40 godina mlađu...

“U KREVETU JE BRZ KAO ZEC” – Pjevač zaveo 40 godina mlađu djevojku iz Ripnja: “Nekoliko mjeseci sve je PUCALO od strasti”

254
0
IZVOR: ATA IMAGES/ ANTONIO AHEL

Era Ojdanić važi za velikog zavodnika, a kako se šuška navodno je nedavno zaveo i 40 godina mlađu djevojku.

Pjevač Era Ojdanić (75) poznat je kao neko ko se često pojavljuje u javnosti sa mlađim, ali i starijim ženama. On se do sada hvalio mnogobrojnim vezama i raznovrsnim akrobacijama u krevetu, a navodno je zaveo i 40 godina mlađu djevojku iz Ripnja, prenosi Kurir. Kako se navodi njih dvoje su se upoznali u Erinom motelu, a ljubav između njih je planula na prvi pogled, te su se odmah nakon upoznavanja započeli vezu.

Ova djevojka se oduvijek ložila na starije muškarce, a Era je bio totalno njen tip. Skapirali su se na prvu i odmah započeli romansu. Između njih je sve pucalo od strasti, a iako je pjevač od nje stariji čak četiri decenije, to ga nije spriječilo da je u svemu prati. Drugaricama se hvalila da je Era ‘ekstra’ u krevetu i da je bez obzira na godine odličan ljubavnik. Više puta nam je pričala da je u s*ksu brz kao zeka. To je trajalo nekoliko mjeseci, ali su koliko znam, ostali u dobrim odnosima i nakon raskida”, rekao je izvor koji je blizak ovoj djevojci, a Era se još nije oglašavao ovim povodom.

Pjevač je ranije više puta u svojim izjava isticao i da je bio u vezama i sa 50 godina mlađim ženama – “Najmlađe žene s kojima sam bio su one koje imaju više od 18 godina. Dosad nisam imao problem s potencijom, bukvalno prebijam u krevetu. Nikad nisam koristio ‘vijagre’ i pomagala… Nema bolje ‘vijagre’ od valjevske i užičke rakije šljivovice. Potpisujem da sam potentniji od upola mlađih muškaraca i to mogu da vam potvrde sve žene koje su me probale u krevetu, a ogroman ih je broj”, rekao je svojevremeno Era, a najveći šok je uslijedio kada je objavljeno da je imao i ljubavnika kom je navodno kupio i stan od 45 kvadrata kako bi ga zadržao.

“Što se tiče toga da me je neki ljubavnik ojadio za stan, mogu samo da kažem da sam ja tobdžija i da ako je kriza u gej populaciji mogu da razmislim da pomognem, pa da nekoga kr**nem”, rekao je Era tada i dodao da on voli žene.

Previous articleTAJNI PREGOVORI MOSKVE I VAŠINGTONA? Ruski list tvrdi da se razgovori vode u Ankari, zvaničnici bez komentara
Next articleĐACI NAMAMILI PROFESORA DA SE SLIKA U GAĆAMA! Fotku dijele na vajber grupi, ON IH PRIJAVIO POLICIJI! Skandal trese grad