Home Lifestyle Ovan plaća cijenu zbog oštrog jezika, Rak danas donosi izuzetno važnu odluku

Ovan plaća cijenu zbog oštrog jezika, Rak danas donosi izuzetno važnu odluku

101
0

Pročitajte dnevni horoskop za 17. novembar 2022. godine!

OVAN

Dnevni horoskop za 17. novembar 2022. godine preporučuje Ovnovima da budu malo tolerantniji i da suzbiju potrebu da druge kritikuju. Kolegama već počinje da smeta taj vaš stav, zapitajte se da li ste uvijek u pravu kao što mislite. Tvrdoglavost bi mogla da vas košta dobre i kvalitetne veze. Više fizičke aktivnosti.

BIK

Ovo je sjajan dan za Bikove. Uveli ste neke promjene u poslovanju, strijepili ste od rezultata, ali konačno otkrivate da se rizik isplatio. Pazite samo da ne izgubite stpljenje sa ljudima koji nemaju viziju. Ljubavna situacija bi mogla da se opiše kao čudna. Bivši partner pokušava da vas vrati, a vi niti pristajete niti odbijate. Još niste sigurni šta je bolje za vas. Više spavajte.

BLIZANCI

Danas ste izuzetno kreativni, u svemu vidite ljepše i zanimljivije rješenje, što je veoma važno ako se bavite pisanjem ili nekim vidom umjetnosti. Trzavice koje ste imali na ljubavnom polju su se okončale, sada uživate u nježnostima koje vam partner pruža. Skloni ste da sve idealizujete, sjetite se te svoje osobine s vremena na vrijeme. Zdravlje odlično.

RAK

Ako razmišljate o promjeni posla, sada je idealan trenutak da mijenjate život. Zvijezde su vam naklonjene i podržaće svaku inicijativu. U ljubavi se klonite ljubomore, ako ne vjerujete partneru, izlivi bijesa vam neće riješiti problem. Razmislite o pauzi, velika je vjerovatnoća da ćete bolje sagledati situaciju ako se udaljite. Provjerite pritisak.

LAV

Dan je obilježen trzavicama i sitnim nesporazumima na poslu koji će vas iscrpjeti. Ne dozvolite da tuđe mišljenje utiče na vas i poremeti rutinu koja vam odgovara. Pred kraj dana vas očekuju prijatni trenuci sa partnerom, romantično veče uz dobar film. To je sve što vam je potrebno. Napetost u vratu.

DJEVICA

Dnevni horoskop za 17. novembar 2022. godine savjetuje Devicama da uzmu kormilo u svoje ruke i postave stvari na poslu po svom. Odličan ste organizator, ne dozvolite da vas drugi pokolebaju. Očekujte zanimljiv poziv za druženje, riječ je o osobi koja vam nije na radaru, a trebalo bi da bude. Ojačajte imunitet.

VAGA 

Dan je obilježen kućnim poslovima, mogući su manji kvarovi u domaćinstvu i spremite se da odriješite kesu. Nemojte da se nervirate, stvari su van vaše kontrole. Partner se udaljava od vas, ne izbjegavajte da povedete ozbiljan razgovor o problemima. Zdravlje vam nije najbolje, loše navike dolaze na naplatu.

ŠKORPIJA

Danas konačno uživate na poslu, plan koji ste imali se lagano sprovodi u djelo, a vi ćete pobrati zaslužene zasluge, ali i novčanu naknadu za svoj trud. Bitno je samo da ne brzate, moguće su greške koje će pokvariti cjelokupni utisak. Privlači vas osoba koja je mlađa od vas, ali niste sigurni da li bi trebalo da se prepustite. Problemi sa urinarnim traktom.

STRIJELAC

Cijela nedjelja je nestvarna za vas. Ušli ste u novu priču na poslu i strijepite da li ste dovoljno dobri da odgovorite na sve izazove. Bez brige, možete i umijete mnogo više nego što vam se čini. Ljubavna situacija je donekle komplikovana, zapetljali ste se u odnosu sa bivšom ljubavlju i sad ne znate kako da se izvučete. Uzimajte suplemente vitamina.

JARAC

Vaše organizacione vještine nikada nisu toliko dolazile do izražaja kao danas. Odlični ste u raspodjeli poslova, tačno znate kome koliko zaduženja da prepustite. Ne dozvolite da vam ljubav trpi zbog posla. Odvojite vreme za partnera, zajednički trenuci će vas osvježiti i napuniti energijom. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Danas možete da se nadate prilivu novca. Neki stari dug dolazi na naplatu, a pare ćete potrošiti na svoj užitak. Ne zaboravite partnera kada se bacite na “šoping”, bilo bi lijepo da ga obradujete. Pričuvajte se padova, zglobovi su vam osjetljivi i lako može da se desi povreda čije posljedice ćete dugo liječiti.

RIBE

Dnevni horoskop za 17. novembar 2022. godine savjetuje Ribama da malo više zasuču rukave umjesto da se bave “nepravdom” na poslu. Vaš uspjeh zavisi samo do vas, niko vam ne stoji na putu, nemojte da stvarate neprijatelje. Čeznete za osobom iz inostranstva, ali možda bi trebalo da budete malo realniji u svojim očekivanjima… Moguća glavobolja.

Previous articleOVO JE ALBANAC UHAPŠEN U SUBOTICI SA ARSENALOM ORUŽJA: Član međunarodne kriminalne grupe sa sjedištem u Prizrenu!
Next articleRepublikanci osvojili većinu u američkom predstavničkom domu