Home Showbiz POSVAĐALA SE SA STJUARDESOM NA LETU IZ BEČA: Tea Tairović dramila u...

POSVAĐALA SE SA STJUARDESOM NA LETU IZ BEČA: Tea Tairović dramila u avionu i ispred aerodroma, isplivali DETALJI

114
0
IZVOR: ATA IMAGES /ANTONIO AHEL

Tea Tairović je bila u centru pažnje, ali ovog puta ne zbog izgleda, već zbog neprimerenog ponašanja.

Tea Tairović privlači veliku pažnju gde god se pojavi, pa je popularna pevačica bila zapažena i u avionu, na letu iz Austrije, gde je nedavno oborila rekordkada se posvađala sa stjuardesom, kako piše Kurir. Napravila je dramu u avionu, jer ju je stjuardesa opomenula da stavi pojas pred poletanje.

“Ceo dan je bila neraspoložena, jer je morala da ustane rano i da se sprema za povratak u Beograd. Bila je neispavana, a na tapetu joj se našla stjuardesa. Kad joj je prišla pred samo poletanje, Tea joj je odbrusila da ju je čula i da je više ne smara, pa se glasno negodujući zavezala i odmah zaspala. Ta nervoza se nastavila i nakon što je sletela, pa se okomila na fotoreportere, koji su u velikom broju čekali pevače pri povratku s tezgi iz inostranstva”, ispričao je izvor.

Zapretila je medijima koji su je slikali, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama.

Nemojte da me snimate ovako nenaspavanu. Nemojte, nemoj da snimaš”, negodovala je pevačica, koja je nedavno otkrila da je mama zaslužna za njeno provokativno oblačenje.

Previous articleOKRENULA GUZU I SNIMALA TANGE KRUPNO! Srpska Modelsica zapalila mreže, Sindi nikad VRELIJA – “Ženo, što nam ovo radiš?!”
Next articleLUDI JARAC BACIO CRNOG PANTERA U SJENKU – CIJELO VRANJE GA JURI! Urnebesni snimci kruže mrežama: Na kraju su ga “uhapsili!”