Home Showbiz VESNA ĐOGANI O TEŠKOJ PROŠLOSTI Živjela sam ispod mosta i SANJALA...

VESNA ĐOGANI O TEŠKOJ PROŠLOSTI Živjela sam ispod mosta i SANJALA SAM DA NE BUDEM GLADNA

45
0

Pjevačica Vesna Đogani ne krije da je imala tešku prošlost i da se borila sa nemaštinom.

Vesna Đogani otkila je detalje žestoke svađe sa suprugom Đoletom Đoganijem, zbog koje je kako je mislila da će da se iseli iz stana, a sada je pjevačica progovorila o teškom i siromašnom odrastanju i priznala o čemu je maštala kada je bila mala.

“Moja majka je morala da radi dva posla jer smo teško živjele. Išla sam s njom da skupljam drva da bismo se ugrijale preko zime, što je bilo bezveze”, rekla je pjevačica i dodala: “Željela sam kao mala da imam grijanje, hranu, da ne budem gladna i da moja djeca ne budu gladna. Sve ostalo ćemo kupiti i pozajmiti, život je takav da ne znate gdje će vas odvesti“, dodala je Vesna, koja je godinama u muzičkog grupi Đogani, sa partnerom Đoletom Đoganijem.

Odrasla je u trošnoj kući u blizini jednog mosta – “Da, bila sam siromašna djevojčica. Sa velikim snovima. Siromašna djevojčica sa velikom maštom. Zar neko može da te osudi samo zato što si živjela ispod mosta. Imala parče hljeba i parče neba. Tužna sam zbog toga”, navela je ona.

Vesna Đogani je nedavno pratiocima na društvenim mrežama saopštila da je odlučila da u 44. godini prvi put posjeti estetičara, kako bi se zategla i podmladila. Ona je objavila cijeli snimak zahvata na svom Instagram profilu i pokazala kako je doktor “bocka po licu”.

Pjevačica sa suprugom Đoletom Đoganijem ima nasljednika Adrijana i ćerku Lauru, a kako je sada otkrila, poslije prvog porođaja prošla je kroz težak period, te otkrila da je potražila stručnu pomoć.

 

Previous articleBAJDEN o eksploziji u Poljskoj: komentari ZELENSKOG NISU DOKAZ
Next articleMilica Dabović pokazala uvredljive poruke: “MAJKO DJETETA, KOLIKO SATI?”(VIDEO)