Home Izdvojeno “MISLIO SAM DA ĆE DODIK BAR DVA DANA ZAMAJAVATI NAROD” Crnadak tvrdi...

“MISLIO SAM DA ĆE DODIK BAR DVA DANA ZAMAJAVATI NAROD” Crnadak tvrdi da je SNSD priču o “duplim funkcijama” ukrao od PDP

75
0

Kada sam prije dva dana rekao da lažnom predsjedniku Republike Srpske i njegovom SNSD ne vjerujem da će njihovi poslanici, koji obavljaju duple funkcije plaćene iz budžeta, morati da se odreknu jedne, mislio sam da će tom lažnom pričom zamajavati narod bar neko vrijeme – rekao je narodni poslanik i potpredsjednik PDP Igor Crnadak.

Ispostavilo se, međutim, da su bila dovoljna samo dva dana da se pokaže da od te priče nema ništa, smatra Crnadak.

On dodaje da je obrazloženje da oni koji obavljaju duple funkcije, a to ni po kojem osnovu ne moraju, trebaju dio primanja davati u humanitarne svrhe krajnje licemjerno i bezobrazno.

Šta njih obavezuje da se odriču primanja? Šta ih obavezuje da prikažu odricanja od primanja? Ništa. Humanitarni rad je dobra volja svakog pojedinca, a neki osnovni red je da se time ne hvali, posebno ne kada se humanost glumi tako što dijele pare iz narodnog budžeta – poručio je Crnadak.

Smatra da su “posebno podmukle i bezobrazne”, riječi “lažnog predsjednika”, to jest Milorada Dodika, da se primanja mogu donirati nekoj porodici da plati struju.

– Ako uzmemo u obzir da su prije nekoliko dana najavili povećanje cijene električne energije, onda je to stvarno podmuklo – poručio je Crnadak.

On je podsjetio da je upravo SNSD bio kategorično protiv principa „jedan čovjek – jedna budžetska plata“.

– Ova inicijativa nije proizvod njihove politike, još manje dobrih namjera, što se i pokazalo, nego dio PDP-ovog Programa obnove Republike Srpske. U prethodne četiri godine SNSD je bio kategorično protiv toga da se ovaj princip ozakoni – rekao je Crnadak.

Zaključuje da je više od polovine poslanika SNSD primalo plate iz budžeta po dva ili više osnova, pa je iluzorno vjerovati da je u SNSD odjednom “proradila savjest”.

 

Previous articleZvali vršnjaka da siđe na 10 minuta, pa ga njih 6 tukli i tjerali da im LJUBI PATIKE
Next articleŠokirala sve izgledom: Evo kako Dara Bubamara izgleda bez šminke i fotošopa (VIDEO)