Home Sport Fudbal ON JE BISER HAJDUKA, A MAMA (45) JE PRAVA BOMBA: Bila je...

ON JE BISER HAJDUKA, A MAMA (45) JE PRAVA BOMBA: Bila je mis Hrvatske, sad se bavi fitnesom i svi pričaju o njoj!

51
0
IZVOR: INSTAGRAM/FITNESSLIFE_BY_RENATA_

Renata Lovrinčević-Buljan je prva tema u Hrvatskoj ovih dana!

Mladi igrači Hajduka iz Splita interesantni su brojnim velikim klubovima, pa je tako sada u centru pažnje i 17-godišnji golman juniorskog tima Borna Buljan, kome se predviša velika karijera i mesto između stativa “bilih” čak i na nekim mečevima ove sezone.

Ipak, on i dalje nije najpoznatiji u porodici pošto je od njega i dalje veća zvezda njegova majka Renata, bivša mis Hrvatske! Ona je 2000. godine pobedila na takmičenju Mis univerzuma za Hrvatsku, a sada ima 45 godina i bavi se fitnesom.

Ona se takmiči u fitnesu i trenira druge kako bi došli u formu, a svoje društvene mreže koristi za promociju i jedna je od najpoznatijih hrvatskih influenserki. I dalje je u top formi

Ona je svoju karijeru posvetila sportu i zdravom životu, pa je verovatno i mladom Borni bilo lakše jer je imao od koga da vidi šta znače radne navike, ali i da dobije savete vezane za fizički napredak, trening i inače profesionalni sportski život.

Osim Borne Buljana iz juniorskog tima Hajduka probija se i njegov saigrač 15-godišnji štoper Luka Vušković na koga je već oko bacio PSŽ!

 

Previous articleSPREMA SE VELIKI RAKETNI OBRAČUN?! Ponovo je u igri “prljava BOMBA” – U Moskvi se spremaju za najgori scenario?
Next articlePjevačica mnoge zabrinula: Marina Visković sva u modricama