Home Showbiz Pjevačica mnoge zabrinula: Marina Visković sva u modricama

Pjevačica mnoge zabrinula: Marina Visković sva u modricama

38
0

Pjevačica Marina Visković, odlučila je da vikend provede na bazenu i da da sebi oduška u pauzama od nastupa.

Međutim, fotografije koje je objavila, zabrinule su mnoge.

Marina je, naime, slikala gole noge koje su bile pune modrica i podliva.

Danas mi se ne obraćajte, ne želim nikoga da vidim – napisala je Marina, pa dodala:

Šta se ovdje tačno desilo? – dodala je ona.

Inače, Marina Visković kasnila je sa izbacivanjem spota za novu pjesmu “Upaljač”, jer je Jutjub procijenio da postoje više nego eksplicitne scene, jer je pjevačica u nekim segmentima gola na konju, pa su zakočili proces.

Međutim, uz dobar tim advokata, Viskovićka je pobedila i pomenuta platforma je ipak pustila spot koji je prvobitno urađen.

Jeste da sam čekala, ali znate kako kažu, ko zna što je to dobro, a u mom slučaju je ispalo dobro, jer sam spot upotpunila scenama iz Amerike gdje sam provela nedjelju dana. To mi u prvom trenutku nije bilo u planu, ali dane čekanja da istjeramo pravdu iskoristila sam na pravi način i svojoj publici vizuelno dala još kvalitetniji materijal – rekla nam je jedna od najlepših pjevačica na ovim prostorima

Previous articleON JE BISER HAJDUKA, A MAMA (45) JE PRAVA BOMBA: Bila je mis Hrvatske, sad se bavi fitnesom i svi pričaju o njoj!
Next article“KO O ČEMU, KU*VE O POŠTENJU!” Milica Dabović brutalno iskrena o golim fotkama – Uradila sam to ZBOG PARA i ne kajem se!