Home Showbiz S*KSI MAČKA ISPOD TUŠA ZAPALILA MREŽE! Kolaps zbog MOKRE Sandre Afrike –...

S*KSI MAČKA ISPOD TUŠA ZAPALILA MREŽE! Kolaps zbog MOKRE Sandre Afrike – “Kakva GUZA! Bog i batina”

115
0

Pjevačica Sandra Afrika počastila je pratioce na mrežama “vrućim” kadrovima s plaže.

Sandra Afrika nedavno je pokazala nove slikone u programu uživo, a zatim se skinula i zajahala električnog bika i muškarcima kraj malih ekrana “pomutila razum”. Uslijedile su fotke s pjeskovite plaže u minijaturnom bikiniju, a sada i slike ispod tuša!

Pjevačica je objavila još nekoliko kadrova iz Dubaija i to kako se tušira na plaži, a fanovi na Instagramu su “zanijemeli”. Tanga gaće su istakle brutalnu guzu koja se našla u prvom planu, a minijaturni bikini je otkrio svaki detalj izvajanog tijela.

“Bog i batina! Zapalila Instagram”, “S*ksi mačka”, “Kakva guza”, “Oprez za srčane bolesnike”, “Gori Dubai”, samo su neki od komentara njenih oduševljenih pratilaca ispod izazovnih fotografija.

Pjevačica koja je karijeru počela kao prateća igračica Mileta Kitića priznala da silikoni nisu jedino što je mjenjala na sebi – “Ja sam za plastične operacije, ali u granicama normale. Poenta zahvata je da se sredimo i budemo ljepše, a ne da budemo ružnije i da se unakazimo”, rekla je Sandra Afrika i dodala: “Manje korekcije su mi ok. Ja sam povećala grudi, u usnama imam hijaluron i radila sam malo botoksa”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

Previous articleCrnogorska televizija prikazivala scene iz videoigre dok je izvještavala o Ukrajini
Next articleNEDELJNI HOROSKOP: Ribe pred raskidom, Strelac jednu stvar mora da promjeni, Lav zadovoljno trlja ruke, a vi?