Home Showbiz Šokirala sve izgledom: Evo kako Dara Bubamara izgleda bez šminke i fotošopa...

Šokirala sve izgledom: Evo kako Dara Bubamara izgleda bez šminke i fotošopa (VIDEO)

159
0
FOTO: DARA BUBAMARA/INSTAGRAM SCREENSHOT

Pjevačica Dara Bubamara često je na meti kritika zbog pretjeranog fotošopa koji koristi, a nedavno je isplivao i navodni cjenovnik estetskih intervencija koje je imala na sebi.

Dara je navodno uložila 45.000 evra u svoj izgled, međutim sudeći po komentarima na društvenim mrežama mnogi su bili neprijatno iznenađeni kada su vidjeli kako pjevačica izgleda i pored toga što je uložila bogatstvo u svoj izgled.

“Daro, šta uradi, koliko Fotošopa zapravo koristiš”, “Prepadoh se”, “ovo nema veze sa onom osobom sa slika”… samo su neki od komentara pored ovog snimka.

@estradabum

♬ original sound – estrada bum

Pjevačica je nedavno u jednoj emisiji priznala da sređuje slike za društvene mreže, ali tvrdi da snimke ne dira.

Stalno mediji pišu da sam fotošopirala ovo i ono. Što se slika tiče, ujlepšam ih, to je sve normalno. To rade svi i ne vidim problem. Šta to ima kome da smeta ako se meni dopada? Nije mi samo jasno kako se video fotošopira? Zašto pričaju da to radim kad to nije istina? Samo se gojim gdje treba. Pa na ljetovanjima se stalno snimam. Tu se lijepo vidi da se ništa ne može izmijeniti. Mene, iskreno, baš briga šta ko misli o meni. Svakako sam javna ličnost, pa sam navikla da se svašta priča i piše – rekla je Dara

 

Previous article“MISLIO SAM DA ĆE DODIK BAR DVA DANA ZAMAJAVATI NAROD” Crnadak tvrdi da je SNSD priču o “duplim funkcijama” ukrao od PDP
Next articlePOLICAJCI “PENDREČE” LOPOVE NA KROVU – SNIMAK ZAPALIO MREŽE! Uhvatili ih u krađi, a onda su ih olešili od batina (VIDEO)