Home Showbiz Rijaliti MAJA OPISIVALA, BILAL GUTAO KNEDLE „Janjuš je perverzan, Car me je najduže,...

MAJA OPISIVALA, BILAL GUTAO KNEDLE „Janjuš je perverzan, Car me je najduže, a Čorba najbolje razvlači“

331
0

Maja bez blama poređala bivše pred Bilalom, pa mu poručila “Moraš da se dokažeš”

Maja Marinković i njen rijaliti-muž Bilal Brajlović pričali su o seksu

Bilal je pitao Maju ko je, prema njenom mišljenju, najbolji u krevetu od njenih bivših momaka. Starleta je bez imalo ustezanja dala šokantne odgovore suprugu.

Nakon što je stupio u rijaliti-brak, ovaj kontroverzni par ne prestaje da šokira javnost. Sada su poslije žestoke akcije ostali u izolaciji i pričali o intimnim odnosima. Bilala je zanimalo kakav je on u krevetu u poređenju sa starletinim bivšim momcima. Maja je bez problema opisala ko je kakav, a Bilal je samo gutao knedle.

– E, jes dobro. Vidim da ti baš prija se*s sa mnom. Mislim da sam ja najbolji muškarac s kojim si bila u „Zadruzi“. Hajde po redu da ideš da i nabrojiš ko je bio najbolji s kojim si ovde bila – rekao je Bilal, a Maja ga je prvo upitno i začuđeno pogledala, a onda je ipak rešila da bude otvorena, kao i uvijek dosad:

Bože kakva mi to pitanja postavljaš. Ali, evo, boli me uvo, nek me osude, nek kaže ko šta hoće. To su moji momci bili. Bila sam s njima. Nije me sramota da pričam o se*su. Čorba, Janjuš, pa Car. Čorba je bio najbolji u se*su od njih trojice. Nekako smo se baš pogodili. Umio je baš da mi ugodi. Janjuš je perverzan i to mi nije uvijek prijalo kod njega. Nisam uvijek bila za šamaranje, stiskanje i slično. Car može da ima maratonski seks. On je baš mašina. Iako se ne bi reklo jer deluje punačko i da nema kondicije, ali vjeruj, on može tri sata. Ti još treba da se dokazuješ – poručila je Maja zadruga mužu.

Bilal je bio iznenađen otvorenošću svoje rijaliti-žene, ali mu se nije svidelo kako je njega opisala, pa joj je to jasno stavio do znanja.

– Što bih se ja tebi dokazivao?! Da ti je loše, ne bi skakala po meni svaki dan. Nekada i više puta na dan – rekao je Bilal ljutito, a Maja se nadovezala:

– Dobar si ti, kažem samo da si još mlad. Ja sam iskusna, sve ću te naučiti.

Čorba: Maju sam šutnuo jer je radodajka!

Milan Janković Čorba progovorio je o vezi sa starletom Majom Marinković, pa priznao da nikada nije bio zaljubljen u nju i da ga je samo jedna stvar ohladila kod nje.

– Prvo veče dobijem sve i onda mi nije zanimljivo. Zato se nisam zaljubio u Maju. Odmah mi je sve dala, a to je za mene bilo užasno, prava radodajka – otkrio je Čorba.

Previous articleDOM ZDRAVLJA PRIJEDOR Plan vakcinacije protiv COVID-19 od 22. do 25. novembra
Next articleKUP BiH Borac gostuje u Prijedoru u osmini finala KRAJIŠKI DERBI