Home Showbiz “ODBIJ, ĆELAVI!” – Mili kritikovao Mariju Šerifović, pjevačica mu ODBRUSILA pred svima!...

“ODBIJ, ĆELAVI!” – Mili kritikovao Mariju Šerifović, pjevačica mu ODBRUSILA pred svima! OKRŠAJ u takmičenju Zvezde Granda

65
0
IZVOR: YOUTUBE/SCREENSHOT/ZVEZDE GRANDA

Aleksandar Milić Mili kritikovao je Mariju Šerifović, koja mu nije ostala dužna.

Marija Šerifović bila je na posebnom režimu ishrane, a da je dijeta urodila plodom otkrila je kada je saopštila da je smršala 7 kilograma kao i da počinje ponovo da jede – “To je to! Osušila sam se. Od sutra jedem, ali umjereno“, poručila je pjevačica koja je liniju dovela do savršenstva.

Sada su se članovi žirija takmičenja “Zvezde Granda”, Marija Šerifović i Aleksandar Milić Mili našli su u sitnom klinču i to upravo zbog pjevačicine kilaže. Nakon što je Mili sve iznenadio kada je Mariju pitao “kada će da prave bebu“, iskritikovao ju je jer je jela sve vrijeme dok je jedna od takmičarki nastupala.

On nije odolio, a da joj u terminu odvojenom za komentare ne udjeli, kako je rekao, konstruktivnu kritiku zbog toga, ističući kako smatra da će “brzo vratiti kilažu” – “Ja bih rekao nešto konstruktivno i to Mariji, prestani da jedeš! Otkad je smršala pet kilograma, tri zadnje emisije samo klopa, vratiće ti se petnaest“, sa osmjehom je rekao Mili, a Marija mu nikako nije ostala dužna:

Ćelavi, je l’ ti vidiš da je ovo jabuka? Tajming je za dve jabuke“, naglasila je, pominjući svoju nutricionistkinju koju sluša bez pogovora i odbrusila mu: “Odbij“. Peckanje među članovima žirija je prekinuo Saša Popović koji je takmičarki Ivani Borojević (24) iz Bosne i Hercegovine rekao da može da ide. Iako je talenat prisutan, članovima žirija je od samog početka bilo jasno da joj treba još malo iskustva ne bi li je primili u takmičenje.

 

Previous articleSastanak Vučića i Kurtija sa predstavnicima EU traje više od tri sata
Next articleProsječna cijena stana u FBiH u novogradnji 2.374 KM po kvadratu