Home Vijesti Svijet Partner je SILOVAO tokom sna: Žena otkrila STRAVIČNU ISINU u potrazi za...

Partner je SILOVAO tokom sna: Žena otkrila STRAVIČNU ISINU u potrazi za prevarom

74
0
FOTO: FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Žena iz Melbournea otvorila je mejl vjerenikajer je posumnjala da je vara. Međutim, nije našla dokaze prevare, ali je zato našla video snimke na kojima je on siluje dok ona spava, otkrili su tužioci na sudu.

Muškarac kojem je vjerovala, priznao je da ju je u periodu od više od dvije godine silovao 28 puta dok je spavala i nije bila svjesna ničega. Identitet 34-godišnjeg muškarca, koji je i otac dvoje djece, ostao je sakriven.

U ponedjeljak je priznao krivicu po tri tačke optužnice za seksualni napad i dvije za silovanje. Sud će mu odrediti kaznu kao ozbiljnom seksualnom prestupniku.

Tužila je otkrio da je žena otkrila devet mejlova u kojima se nalaze video snimci na kojima je siluje. Prepoznala je samu sebe po tetovažama. Neki videi su bili kratki, trajali su samo nekoliko sekundi, dok su neki imali zapise duže od 10 minuta.

Na sudu je opisala da se osjeća strašno povrijeđeno i zgroženo da ju je neko s kim je bila u vezi tako izdao, do te mjere da nije imala pojma šta se događa. Osjećala se napadnuto i posramljeno, rekla je, priznajući kontradikciju u osjećajima jer nije napravila ništa loše, prenosi N1.

– Ne znam kako ću ikome vjerovati u vezi ikad u budućnosti – rekla je.

Previous article“ILI ZDRAV RAZUM ILI NEMIRI” Dačić o ishodu razgovora u Briselu
Next articleU NJEMAČKOJ PALA BANDA DŽEPAROŠA IZ BiH: Među njima bile i četiri žene