Home Showbiz PRIZNALA SVE O ODNOSU S MILANOM STANKOVIĆEM! Rada Manojlović se oglasila nakon...

PRIZNALA SVE O ODNOSU S MILANOM STANKOVIĆEM! Rada Manojlović se oglasila nakon priča o vezi

75
0
IZVOR: ATA IMAGES/ANTONIO AHEL/G.G.

Pjevačica Rada Manojlović oglasila se nakon brojnih špekulacija da je ponovo u ljubavnom odnosu sa kolegom Milanom Stankovićem.

Nakon raskida Rade Manojlović sa kolegom Harisom Berkovićem, šuškalo se da se pjevačica vratila starom dečku Milanu Stankoviću. Ove priče prvobitno su počele kada je Milan Stanković zapratio bivšu na Instagramu, a onda je pjevač novom objavom te insinuacije prekinuo – “Nismo zajedno i ništa se ne dešava. Samo mirno“, napisao je Milan i tako svima stavio do znanja da nije ponovo u ljubavi sa Manojlovićevom.

Međutim kako su prije neki dan prenijeli pojednini mediji, Milan je zakazao kad je Radi bio najpotrebniji, dok je pjevačica preživljavala dramu od strane opsjednutog fana, koji je poručio da je “platio Radu 10.000 evra“. Rada Manojlović je preživjela pravu agoniju kada je opsjednuti fan iznosio klevete na njen račun, a pjevačica je slučaj prijavila policiji.

“Rada je srećna što se fan sada primirio, jer čim ga je prijavila policiji prestao je sa prjetnjama da će objavljivati laži o njoj. Ona tu neće stati pa će ga goniti na sudu. Međutim, ovaj slučaj naveo je Radu da se u mnoge ljude razočara, jer joj je malo ko pružio podršku. Nije da ju je tražila, niti je očekivala da neko javno stane uz nju, ali ju je zaboljelo što čak ni privatnim putevima nije dobila riječi podrške. Najviše je razočarana u bivšeg dečka Milana jer on nijednog momenta nije stao uz Radu, ni javno ni privatno. Ni poruku joj nije poslao, a kamoli okrenuo telefonom”, ispričao je izvor tada za domaće medije i dodao da se ona navodno razočarala u Milana, kao i da je obrisala njegov broj telefona, ali i da joj je Haris pružio podršku u teškoj situaciji.

Povodom ovih navoda pjevačica Rada Manojlović oglasila se na svom Instagram profilu i u objavi otkrila da je sa Milanom u najboljim odnosima i da pomenute priče nemaju veze s mozgom – “Ljudi ne stižem da čitam šta se piše, ali da znate da ovo za Milana niđe veze. Mi smo uvijek isti, dobri i to se nikada neće promjeniti“, poručila je Rada, dok je u mediji nedavno osvanula vijest da je Milan Stanković batalio estradu i prešao u poljoprivrednike.

 

Previous articleUH, HOĆU DA TE ČUJEM! Šako ponovo u centru SKANDALA, udvarao se djevojci na Instagramu – isplivao snimak: “Plašite me!”
Next articleSastanak Vučića i Kurtija sa predstavnicima EU traje više od tri sata