Home Izdvojeno BIZARAN APEL HODŽE IZ MITROVICE “Ne konzumirajte proizvode iz Srbije, tako jačate...

BIZARAN APEL HODŽE IZ MITROVICE “Ne konzumirajte proizvode iz Srbije, tako jačate neprijatelja”

64
0

Hodža iz južnog dijela Mitrovice Ekrem Avdiu tokom predavanja u džamiji, apelovao je na Albance da ne konzumiraju srpske proizvode.

Avdiu je u svom govoru naveo je da se kupovinom srpskih proizvoda jača “privreda neprijatelja”.

– Ne kupujte, ne konzumirajte proizvode Srbije, konzumirajte domaće proizvode, jer na taj način privreda Kosova raste i razvija se. Kupovinom srpskih proizvoda jačate privredu neprijatelja – rekao je on tokom predavanja u džamiji.

Ono što najviše čudi je činjenica da hodža u džamiji, mjestu gdje bi trebalo da se propoveda ljubav i međusobno poštovanje uprkos različitostima, poziva na odricanje od hrane samo zato što dolazi iz Srbije.

Na ovaj način hodža može samo da našteti Albancima koji poslušaju njegov savet jer je proizvoda poreklom sa Kosova na rafovima tamošnjih prodavnica vrlo malo, te ostaje pitanje koliko im je Ekrem Avdiu ovim apelom zapravo poremetio svakodnevicu, ali i koliko je vjernika uopšte spremno da ga posluša s obzirom na to da je ono što traži zaista bizarno. Ostaje da vidimo…, prenosi b92.

Previous articleSILOVAO I UBIO DJEVOJČICU Stravičan zločin potresao Francusku, ubica prilikom hapšenja izgovorio jezivu rečenicu
Next articlePREMIJERKA SRBIJE NAJAVILA MNOGOBROJNE ZAJEDNIČE PROJEKTE Brnabić poručila: „Insistiramo na jačanju Srpske i zalažemo se za mir“