Home Izdvojeno PREMIJERKA SRBIJE NAJAVILA MNOGOBROJNE ZAJEDNIČE PROJEKTE Brnabić poručila: „Insistiramo na jačanju Srpske...

PREMIJERKA SRBIJE NAJAVILA MNOGOBROJNE ZAJEDNIČE PROJEKTE Brnabić poručila: „Insistiramo na jačanju Srpske i zalažemo se za mir“

41
0

“Radujem se svim scem što imamo priliku da nastavimo našu saradnju, što nam je naš narod dao mandat da nastavimo da gradimo specijalne odnose između Srbije i Srpske”, rekla je predsjednik Vlade Srbije Ana Brnabić, na svečanom prijemu povodom stupanja Milorada Dodika na dužnost predsjednika Srpske.

„Veliko zadovoljstvo što sam ponovo u Banjalci i Srpskoj. Imamo kapacitet da nastavimo sve projekte koje smo dogovorili i da čekamo mirniji period koji će obilježiti živote budućih generacija“, rekla je Brnabićeva.

Brnabićeva je nabrojala neke investicije, poput auto-puta Banjaluka – Beograd, Aerodroma Trebinje i Hidroelektrane Buk Bijela, koji će se realizovati u narednom periodu.

„Pravo paralelnih veza ljubomorno čuvamo. U tom smislu insistiramo na daljem jačanju Republike Srpske, jer krajnji cilj naše politike mir na cijelom Balkanu“, dodala je Brnabićeva.

Ona je rekla da će se graditi i Memorijalni centar u Donjoj Gradini.

„To je nešto što dugujemo svojim precima, ali i generacijama koje dolaze“, jasna je Brnabićeva.

Previous articleBIZARAN APEL HODŽE IZ MITROVICE “Ne konzumirajte proizvode iz Srbije, tako jačate neprijatelja”
Next articlePRVI SNIMCI NAPADA DRONOVA NA KRIM! Gori nebo iznad Sevastopolja, protivvazdušna odbrana ne staje – odjekuju EKSPLOZIJE!