Home Showbiz Dara Bubamara U PROBLEMU, strahuje od crne magije PODMEĆU MI ZAMOTULJKE

Dara Bubamara U PROBLEMU, strahuje od crne magije PODMEĆU MI ZAMOTULJKE

34
0
IZVOR: PRINTSKRIN, INSTAGRAM/DARABUBAMARA_OFFICIAL

Pjevačica Dara Bubamara navodno ispod kola pronalazi čudne zamotuljke, a sada se nameračila da otkrije ko ih tu ostavlja.

Dara Bubamara ovih dana je u centru medijske pažnje zbog sukoba s modnim kreatorom Sašom Vidićem, koji je stao na stranu Jelene Karleuše nakon što su dvije nekadašnje prijateljice prekinule prijateljstvo. Karleuša je blokirala Daru na Instagramu nakon što je u jednom intervjuu zdušno hvalila Cecu Ražnatović, a Bubamara je potvrdila da su stavile tačku na ovo prijateljstvo.

Iako u javnosti djeluje da je opuštena i da na privatnom planu nema nikakvih problema, pjevačica već neko vrijeme navodno živi u strahu od toga da neko hoće da joj naudi, i to pomoću crne magije. Kako se požalila jednoj prijateljici, ona već neko vrijeme ispod svog luksuznog automobila nalazi čudne zamotuljke, koje joj postavlja nepoznata osoba.

Iako djeluje da je Dara stalno nasmijana, ona je privatno već neko vrijeme u strahu. Već nekoliko puta je ispod svog auta, kod točkova, pronašla čudne bijele zamotuljke. Sigurna je da tu nisu čista posla i da joj neko nešto baje. Dara je vjernica, ali se plaši crne magije. Zna da je mnogima zbog svog uspijeha trn u oku, ali joj nije jasno zbog čega se neko bavi tim stvarima kako bi joj naudio. Sumnja i na neke komšije, kojima smeta njeno parkiranje ispred zgrade, ali se sada baš nameračila da otkrije ko joj to stavlja bijele zamotuljke ispod auta. Kad bude saznala, ta osoba se neće dobro provesti. To je sigurno”, ispričao je izvor upućen u cijelu priču za “Kurir“.

Ovo nije prvi put da se pjevačici dešavaju slične stvari, pa je tako, prije nekoliko godina, sličan zamotuljak vidjela i kad je davala intervju za jednu televiziju – “Fuj. Vradžbina neka!“, rekla je svojevremeno pjevačica, šutirajući nogama misteriozni zamotuljak.

Prekid prijateljstva Dare i Karleuše prokomentarisao je modni kreator Saša Vidić koji je žestoko opleo po Bubamari i poručio da je “ispala seljanka”, kao i da bi trebalo da “ide u Njemačku da snima por*iće, jer je njena karijera propala“. Dara mu nije ostala dužna, a na riječima nije bila blaga.

“Ovo raspalo, smrdljivo go*no, mene spominje! Molim komunalnu inspekciju da ovo trulo go*no izbace iz trolejbusa! Ovako izgleda raspala drogirana tetka koja je krenula u javni wc da traži ljubav svog života… dužna, ružna, predozirana…”, poručila je Bubamara uz snimak Saše Vidića u gradskom prevozu.

 

Previous articleDodik uručio mandat novom-starom premijeru: Višković poručio da “neće imati milosti”
Next articleEvropski parlament proglasio Rusiju državom sponzorom terorizma