Home Lifestyle Lav će danas biti nagrađen, Vodolije iznenađene neočekivanim vijestima

Lav će danas biti nagrađen, Vodolije iznenađene neočekivanim vijestima

99
0
IZVOR: SHUTTERSTOCK/AGSANDREW

Pročitajte dnevni horoskop za 25. novembar 2022. godine!

OVAN

Dnevni horoskop za 25. novembar 2022. godine savjetuje Ovnovima da dobro iskoriste poslovnu ponudu koja im stiže iz regiona. Saradnja će biti plodonosna za obe strane. Ljubav vam zadaje muke. Vrijeme je da okrenete novi list i otvorite se za novu romansu. Moguće alergije, pripazite se hemikalija.

BIK

Kraj nedjelje vam donosi olakšanje i zadovoljstvo zbog dobro obavljenog posla. Uživajte u narednim danima, napunite baterije. Neko iz prošlosti uporno pokušava da vam se vrati u život, makar kao prijatelj za početak. Budite mudri, zabavite se, ali nemojte da zaboravite na patnju koju ste preživjeli. Posjetite internistu.

BLIZANCI

Svakog dana sve više napredujete i penjete se na lestvici karijere. Ovo je dobar dan za vas, naučili ste neke nove stvari koje će vam biti od koristi. Osjećate se ranjivo, izgubili ste povjerenje u partnera i ne znate kako dalje. Samo budite strpljivi, iskristalisaće vam se osjećanja i onda ćete donijeti pravu odluku. Čuvajte se prehlada.

RAK

Danas bi bilo dobro da preispitate svoje poslovne odluke. Možda ste prenaglili u želji da se dokažete pred nadređenima, a niste u stanju da svoje ideje sprovedete u djelo. Kod kuće vas očekuju manji porodični problemi. Pripazite na komunikaciju, jedna pogrešna riječ može da izazove katastrofu. Zdravlje je dobro.

LAV

Vi ste nazaustavljivi! Koji god problem da iskrsne, vi imate rješenje. Danas ćete zaraditi bonus, vaše vještine su došle do izražaja. Obratite malo više pažnju na partnera. Pokušava da vam pošalje signale koje ne primjećujete jer ste previše opsjednuti sobom. Slijedi vam ozbiljan razgovor.

DJEVICA

Dnevni horoskop za 25. novembar 2022. godine savjetuje Djevicama da budu hrabri i prihvate rizičan posao. Nije vam potrebna zaštitnamreža da biste poleteli. Koliko ste nesigurni na poslu, toliko ste sveznalica u ljubavi. A to partneru smeta. Probajte nježniji pristup, vidjećete koliko će se sve promijeniti. Unosite više vode.

VAGA 

Danas nije vaš dan. Harmonija kojoj težite jednostavno nije moguća, suviše je različitih elemenata u igri i posao se ne dovija kako ste zamislili. Pustite druge da vode, doći će vaših 5 minuta. Kod kuće je situacija kao iz filma – sve idealno, ljubav cvijeta, partner uživa. Nemojte da se ulijenite. Organizujte zabavan vikend.

ŠKORPIJA

Preuzeli ste na sebe previše posla, jedva dižete glavu. Ali ovaj trud će isplatiti. Novac koji ste očekivali stiže, rješićete važne probleme. Bivša ljubav je uporna i želi da se pomirite. Jeste li sigurni da ne treba da joj date šansu? Mogući su problemi urogenitalnog trakta, posjetite ljekara.

STRIJELAC

Danas ste posebno nestrpljivi, smetaju vam tuđa neorganizovanost. Spustite loptu, udahnite, nemojte da nosite teret cijelog svijeta na svojim leđima. Svako je odgovoran za svoje postupke. Nedavno ste upoznali osobu koja vam je zagolicala znatiželju. Očekujte poziv i romantično veče. Više spavajte.

JARAC

Razmišljate o promjeni posla, jednostavno ste se umorili od rutine. Ponudu koju danas dobijete ni slučajno nemojte da prihvatite. Mogući su kvarovi u kući, ali srećom, problem će brzo biti riješen. Očarali ste jednu osobu sa kojom radite. A ni vi niste ravnodušni… Mogući su bolovi u leđima.

VODOLIJA

Posao vam oduzima previše energije. U popodnevnim časovima napravite pauzu, ugasite telefone, isključite se od obaveza. Očekujte dobre vesti iz inostranstva. Dalji rođak bi mogao da vam pošalje novac u znak zahvalnosti. Potrošite na uživanje. Pričuvajte se padova, moguće su povrede zglobova.

RIBE

Dnevni horoskop za 25. novembar 2022. godine savjetuje Ribama da pokažu malo više interesovanja za posao kojim se bave. Trenutno se ne nalazite u povoljnoj poziciji, bitno je da delate i iskažete se. Dosta vremena provodite u razmišljanju o jednoj osobi sa kojom ste nekada imali šansu. Savjet zvijezda je da se trgnete i pogledate šta vam sadašnjost pruža. Više vježbajte.

Previous articleBUDA BANANA I LEPA MARINA OSLOBOĐENI Sudilo im se za šverc 1,2 tone kokaina, sud kaže da “nema dokaza”
Next articleNe smiruju se strasti u Novom Gradu Opozicija predaje inicijativu za smjenu predsjednika Skupštine