Home Sport Fudbal “Englez, odmah oblači majicu!” U Kataru ne smije ovako da gleda utakmicu!

“Englez, odmah oblači majicu!” U Kataru ne smije ovako da gleda utakmicu!

62
0
IZVOR: PROFIMEDIA

Poznati engleski navijač morao je da se obuče

Engleski navijač Pol Gregori (59) koji je postao poznat po tome da uvijek gleda utakmice go do pojasa, dobio je naređenje nadležnih u Kataru da mora da se obuče. U toku utakmice protiv Velsa, dok je njegov tim razbijao rivala, radnici obezbjeđenja su mu rekli da ne može takav da bude na stadionu i da mora da stavi nešto na sebe.

Gregori (na slici), poznat i kao “Tango Men”, uslikan je u tim trenucima dok je pored njega stajao radnik obezbjeđenja u žutom markeru. Pravila su pravila, a ona u Kataru moraju da se poštuju.

Engleski navijač je poznat po tome što fanatično navija za Šefild Venzdej, ali je ujedno i talija engleske reprezentacije i može se vidjeti na njenim utakmicama u prvim redovima do terena, često iza gola.

Pol je otac dvoje jdece i sa djevojkom Rejčel (51) obilazi svet gledajući reprezentaciju. Prvo veliko takmičenje na kojem je bio je Svjetsko prvenstvo 1982 i tvrdi da nikad nije napravio problem.

Previous article„OŽENJEN SAM A KAO PIKSI ŽIVIM!“ Era Ojdanić javno uputio poruku selektoru Srbije pred meč sa Švajcarskom
Next articleSUTRA JE DAN “D” Ko iz Srpske dobija 4. delegata, a ko ulazi u vlast u Sarajevu?