Home Showbiz Rijaliti MAJA ISKRENO O ABORTUSU “Bila sam povrijeđena i ostavljena, to je bila...

MAJA ISKRENO O ABORTUSU “Bila sam povrijeđena i ostavljena, to je bila najbolja opcija”

80
0
FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE SCREESNHOT

Starleta Stanija Dobrojević raskrinkala je nekadašnju drugaricu, zadrugarku Maju Marinković, te otkrila javnosti da je svojevremeno zatrudnila s partnerom iz rijalitija, Markom Janjuševićem Janjušem i da je dijete abortirala.

Stanija je istakla da je Janjuš poslao Marinkovićevoj novac kako bi obavila abortus, što je zadrugarki vrlo teško palo, a sada je ptri put otvoreno govorila na tu temu.

– Moj otac nikada nije bio za vezu Janjuša i mene, ali ja sam pustila sebe, davala sam šansu, lažnu nadu, shvatila sam na superfinalu da ne poštuje mog oca, pa samim tim ne može da poštuje mene – rekla je Maja za medije, pa dodala:

On nije vjerovao u sve to, iako sam ja imala test, našli smo se sa trećom osobom koja ga je uvjeravala, bio je odbojan prema meni tada. Ja sam bila tada neko ko bi rodio dijete, ali u tom trenutku povrijeđena, ostavljena, definitivno sam shvatila da samo nečovjek može tako da se postavi. Nisam mogla da ga pravim sama! To mi je najteže u životu palo, ja sam Janjuša kroz taj čin i preboljela. Tada mi je on pao u očima. Sve i da se to desilo sa nekim ko me prvi put u životu vidi, to se tako ne radi. Svi smo mi živa bića i svi imao osjećanja. Ja nijednog momenta nisam osetila da se on kaje. I da sumnja da je to tako, on treba da snosi odgovornost, jer nisam ja napravila sama dijete. Naravno da mogu sebe da vidim kao sjajnu majku i nečiju suprugu sutra. Ja jesam nezrela sada, nisam željela da uništavam nečiji život. Ako sam ja napravila grešku, ne moraju da drugi ispaštaju. U tom trenutku to je bila najbolja opcija, jer to jeste bilo iz ljubavi s moje strane, a vjerujem i sa njegove, ali jednostavno je situacija bila takva da je trudnoća morala da se prekine.

Previous articleOsuđeni pedofil platio zatvorsku kaznu i vratio se da radi kao nastavnik u školi
Next articleUHAPŠENA BANDA MALOLJETNIKA Pljačkali po Austriji, napali i djevojčicu (13) ispred škole