Home Izdvojeno EKSKLUZIVNI PAPARACO! KAJA OSTOJIĆ SMUVALA HRVATSKOG TENISERA Pjevačica u vezi sa 13...

EKSKLUZIVNI PAPARACO! KAJA OSTOJIĆ SMUVALA HRVATSKOG TENISERA Pjevačica u vezi sa 13 godina mlađim Bornom Ćorićem! UHVAĆENI ZAJEDNO

41
0
Foto: Nemanja Nikolić, Dragan Kadić, EPA/Richard Wainwright

Kaja Ostojić (39) već neko vrijeme je u vezi s hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem (26), saznaje Kurir.

Pjevačica i sportista upoznali su se prije nekoliko mjeseci preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo između njih su sjevnule varnice. Kako priča izvor, u početku Ostojićeva nije htjela da prihvati Ćorićevo udvaranje jer je znatno mlađi od nje, čak 13 godina, ali je brzo poklekla. Zvanično su se smuvali prije nekoliko nedjelja i viđaju se ponekad u Zagrebu, a nekad u Beogradu

Poznato društvo Posljednji put zajedno su bili u četvrtak uveče, kada ih je naša ekipa snimila u jednom restoranu gdje je te noći pjevao Ljuba Aličić. Dobili smo dojavu da će tog dana Borna avionom sletjeti u srpsku prestonicu i da je plan da najpre ode do stana gdje Kaja živi, a potom da zajedno idu u provod. Međutim, odlučili su da prije odlaska u grad prvo odrade trening. Kaja je svog novog dečka odvela u fitnes studio gdje radi njen blizak prijatelj, inače unuk Ere Ojdanića – Nikola Anđelić, koji je zajedno sa Ostojićkinim kumom Duško Banjcem u maju 2022. osuđen zbog posredovanja u prostituciji.

Anđelić se tog dana pohvalio na Instagramu da mu je u goste na posao došao poznati teniser, koji je trenutno 23. na ATP listi. Nakon toga su, kako nam javlja izvor s lica mjesta, zajedno bili u jednom kafiću, gdje su se zadržali oko sat vremena, pa su potom Kaja i Borna otišli kod nje u stan.

Nisu nas primetili Uveče, negdje oko devet sati, pjevačica i teniser su došli u restoran, a tamo su ih već čekali Kajini prijatelji Nikola i Duško. Bili su smješteni u glavnoj sali tog ugostiteljskog objekta, za jednim od centralnih stolova. Kaja je sjedila tik pored Borne i, ma koliko se trudila da se to ne primjeti, bilo je očigledno da između njih dvoje ima nešto više od poznanstva.

Sve vrijeme su jedno drugom pričali na uvo i došaptavali se, neprestano se gledali i osmjehivali. Reporter Kurira, koji je na licu mesta proveo nekoliko sati, uspio je da uslika ove momente tako da Ostojićeva i Ćorić ne primjete njegovo prisustvo.

Previous articleDivlja svinja napala djevojku na Novom Beogradu: “Agresivno je izletjela iz žbunja, pa jurnula na mene”
Next articlePacijent pretukao medicinsku sestru u Zadru: “Udarao me rukama i nogama, nisam znala da li ću ostati živa”