Home Showbiz KUPILA DRUGI STAN U BARSELONI: Dara Bubamara iskeširala oko 300.000 eura

KUPILA DRUGI STAN U BARSELONI: Dara Bubamara iskeširala oko 300.000 eura

40
0

Dara Bubamara je navodno prošle godine pazarila stan u Španiji, a sada kupuje još jedan.Za oko joj je ovog puta zapala nekretnina od 70 kvadrata.

Za oko joj je ovog puta zapala nekretnina od 70 kvadrata.

Dara je zaljubljena u Barselonu. Prijaju joj energija tog grada, ljudi… Ona koristi svaki slobodan trenutak da tamo otputuje sa svojim sinom Kostom, koji je takođe oduševljen ovim gradom. Prijateljima se povjerila da joj je kupovina stana u Španiji jedna od najboljih odluka u životu. Zato je prilikom svog posljednjeg boravka u Barsi obišla još nekoliko stanova u Barseloneti, djelu grada koji je udaljen svega nekoliko minuta hoda od plaže. Posebno joj se dopao jedan od oko 70 kvadrata, koji košta preko 300.000 eura. Planira da ga kompletno uredi i da ga izdaje, te da od njega ubira mjesečnu rentu. Ona ne želi da se o ovome priča u javnosti, jer se nikada nije hvalila nekretninama koje ima u svom vlasništvu. Dara mnogo radi i mnogo troši, ali je s godinama shvatila da je najbolje ulagati u kvadrate i da tu nema greške – započinje priču izvor, pa nastavlja:

– U posljednje vrijeme je toliko radila da joj je zaista potreban predah, te je januar podredila odmoru. Sada je u Dubaiju, pa će odmah poslije toga opet u Barselonu, kako bi nastavila sa uživanjem, ali i kako bi završila sve što treba u vezi sa ugovorom i kupovinom nove nekretnine-tvrdi izvor.

Darina prva nekretnina u Barseloni smeštena je takođe u blizini Barcelonete, a u pitanju je dvosoban stan sa velikom terasom, te pogledom na more.

Previous articlePacijent pretukao medicinsku sestru u Zadru: “Udarao me rukama i nogama, nisam znala da li ću ostati živa”
Next articleBik uživa u danu, Vagu očekuje iznenadni susret, Ribe poziv