Home Izdvojeno Naručivali hranu pa jeli pred sopstvenom izgladnjelom djecom

Naručivali hranu pa jeli pred sopstvenom izgladnjelom djecom

128
0
IZVOR: FACEBOOK/ANDY HADWIN (DJ ANDY PANDY)

Roditelji Šeril Pikls (35) i Endru Hadvin (39) optuženi su za strašno zlostavljanje svoje djece.

Suđenje za stravičan slučaj zlostavljanja djece ovih dana potresa britansku javnost, pošto je jedan mladi par godinama na najstrašnije načine zanemarivao i mučio sopstvenu djecu, a kasnije su pokušali da čitavu stvar zataškaju. Šeril Pikls (35) i Endru Hadvin (39), koji su mučili djecu izgladnjivanjem, tjerali ih da se kupaju u kipućoj vodi i hranili sapunom, proglašeni su krivim za višestruko zlostavljanje djece.

Falsifikovali pisma u pokušaju da zataškaju slučaj

Mališani su bili toliko gladni, da su pješačili više od 6 kilometara kako bi u 4 ujutro pretraživali kante u okolini supermarketa, piše Index. Kada su prijavili zlostavljanje jednoj odrasloj osobi od povjerenja i kada je slučaj došao do policije, Šeril i Endru su se uspaničili, falsifikovali pisma i izjavili da su ih napisala njihova djeca, piše Dejli Mejl.

Žao nam je, lagali smo“, pisalo je u pismima. Stručnjak za rukopis je kasnije ustanovio da su pisma lažna, odnosno da se ne radi o dječijem rukopisu. Policija je pokrenula istragu 2018. godine, nakon dojave o mogućem zlostavljanju. Istraga je trajala četiri godine, a tokom nje su detektivi ispitali više od 150 svjedoka.

Hranili se ostacima hrane na ulici

Otkrili su da su Hadvin i Pikls tjerali djecu da jedu sapun i da se tuširaju u kipućoj vodi, zatvarali ih u ormane, kao i da su ih izgladnjivali. Mališani su često tragali za ostacima hrane po ulici, a jednom su prilikom pronađeni u 4 ujutro kako idu pješke do supermarketa u potrazi za hranom.

Par je praktikovao da naruči hranu i zatim tjera djecu da ih gledaju dok oni jedu. Na sudu u Duramu proglašeni su krivim za više kaznenih djela zanemarivanja djece. Hadvin je optužen i za tri slučaja silovanja jedne maloljetne osobe. Određen im je pritvor do 28. aprila, kada će im biti izrečena presuda.

Previous articleON JE U PRIJEDORU MUČKI UBIO NEDU! Detalji stravičnog događaja
Next articleIDILA NA ALPIMA Biković sa djevojkom uživa na snježnom putovanju, a ona se brčka u bazenu