Home Izdvojeno Nastavlja se potraga za nestalim dječakom u Herceg Novom

Nastavlja se potraga za nestalim dječakom u Herceg Novom

29
0
Foto: rtcg.me

Traganje za trinaestogodišnjakom kojeg je u utorak, 17. januara, u večernjim časovima na šetalištu Pet Danica u Herceg Novom talas povukao u more, biće danas nastavljeno.

Nestalog dječaka juče je tražilo devet plovila Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama, Uprave policije, Mornarice Vojske Crne Gore, Lučke kapetanije Kotor, kao i privatnih firmi koje imaju ugovor sa Upravom pomorske sigurnosti za asistiranje prilikom intervencija u vanrednim događajima na moru.

Iz vazduha je akvatorijum Topaljskog zaliva pretraživao helikopter Vazduhoplovstva Vojske Crne Gore, a ronioci Ronilačkog centra za podvodno deminiranje i obuku ronilaca u dva navrata su pretražili podmorje u neposrednoj blizini lokacije gdje je dječaka sa kopna odvukao talas.

Tokom jučerašnjeg dana u večernjim časovima jedan od helikoptera Evropske agencije za zaštitu granica /Fronteks/ letio je nad hercegnovskom obalom.

Trinaestogodišnji N.V. iz Herceg Novog nestao je u utorak, 17. januara, oko 22.00 časa sa šetališta Pet Danica u Herceg Novom.

Previous articleVukanović prozvao Stanivukovića, Gradonačelnik OŠTRO DEMANTOVAO!
Next articlePronađena žaba nevjerovatne veličine