Home Izdvojeno Vukanović prozvao Stanivukovića, Gradonačelnik OŠTRO DEMANTOVAO!

Vukanović prozvao Stanivukovića, Gradonačelnik OŠTRO DEMANTOVAO!

41
0

Jedina istina jeste ta da je Đajić bukvalno upao na ručak koji je Grad pripremio za učesnike plivanja za Časni krst i počeo da priča viceve – rekao je gradonačelnik

Gradonačelnik Banjaluke oštro je demantovao tvrdnje da između njega i Vlade Đajića, predsjednika Gradskog odbora SNSD-a, postoji saradnju, kao da ta saradnja nikada neće postojati.

– Želim odmah da demantujem zlurade komentare mojih “saboraca” i drugih dušebrižnika! Jedina istina koja stoji iza ovog događaja jeste ta da je Đajić bukvalno upao na ručak koji je Grad pripremio za učesnike plivanja za Časni krst i počeo da priča svoje viceve, što možete vidjeti u snimku koji pojedini mediji žele da predstave kao vrstu saradnje koja ne postoji, niti će ikada u tom pravcu postojati. Jednostavno na ovakav način govora nije moguće ne nasmijati se, a u dubini duše me je bilo sramota blama i nepristojnosti jednog doktora koja je vidljiva iz viceva koji su ispričani – naveo je Stanivukoviću u demantiju objavljenom na svom FB profilu.

Stanivuković je istakao i da se inače ne osvrće na ovakve tvrdnje, ali da to čini iz razloga kako ovakvi snimci koji se plasiraju kroz medije ne bi bacili sjenu na važnost događaja, odnosno ručka, organizovanog u čast 33 plivača.

On je naveo da tome mogu da posvjedoče i sami plivači koji su bili prisutni na ručku.

Naša politika je kulturna, pristojna, konstruktivna i principijelna, kroz koju u svakom trenutku koristimo priliku da uradimo najbolje i najviše za naš grad, upravo na principima borbe protiv svih negativnih anomalija i nikome nećemo dozvoliti da tendencioznim naslovima i izmišljenim pričama umanji te činjenice – zaključio je Stanivuković.

Sinoć je Nebojša Vukanović, lider Liste za pravdu i red, optužio gradonačelnika Banjaluke da je “prevrtljiv” i da “iza kulise” odlično sarađuje sa Vladom Đajićem, predsjednikom Gradskog odbora SNSD Banjaluka.

Kao dokaz je naveo snimak koji je nastao juče tokom ručka sa plivačima za Časni krst u Banjaluci, na kojem se, kako navodi Vukanović, vidi njihova bliskost i saradnja.

Previous articleZbog poplava evakuisano 120 porodica iz Kosovske Mitrovice
Next articleNastavlja se potraga za nestalim dječakom u Herceg Novom