Home Izdvojeno PLAČE I URLA NA SAV GLAS! Zvezdan ostavio Anđelu – Priznao joj...

PLAČE I URLA NA SAV GLAS! Zvezdan ostavio Anđelu – Priznao joj da je razlog raskida Aleksandra, ona doživjela POMRAČENJE!

79
0
IZVOR: YOUTUBE/ZADRUGA OFFICAL/PRINTSCREEN

Učesnica Zadruge, Anđela Đuričić doživjela je pomračenje kada joj je dečko Zvezdan Slavnić rekao da raskidaju zbog Aleksandre Nikolić.

Anđela Đurićić i Zvezdan Slavnić nisu u najboljim odnosima već nekoliko dana. Kada je Zvezdan kao potrčko završio u izolaciji sa Aleksandrom Nikolić njih dvoje su počeli sve više da se zbližavaju, a Anđela je osjetila da među njima ima nečega. Iako Zvezdan to nije želio da prizna, on je sinoć pokušao da poljubi Aleksadru, a sada je je sve priznao Anđeli.

Zvezdan je poslije 20 dana veze i intimne akcije pred kamerama u lajvu, riješio da ostavi Anđelu, uz obrazloženje da gaji emocije prema Aleksandri Nikolić, što je Anđelu rastrglo na komade. Ona je istrčala iz izolacije plačući i urlajući na sav glas.

“Je l’ te blam svega ovoga što mi pričaš? Kako te nije sramota? Meni ovo pričaš? Kako te nije sramota? Sram da te bude”, kazala je Anđela, a onda potom izletjela iz sobe. Ona se potom slomila od bola nakon saznanja da je Zvezdan Slavnić igrao dvostruku igru, te da je gajio emocije prema Aleksandri Nikolić, a bio sa njom.

“Miljane, pomozi mi, molim te. On (Zvezdan) je meni radio iza leđa. Ljudi su mislila da sam luda, znala sam da nisam. Dvadeset dana unazad je muvao Aleks, hteo je da je poljubi. Da li si svjestan da mi je radio iza leđa? Ja sam sve dala da budemo zajedno, vjerovala sam mu”, rekla je Anđela.

“Bolje sad, nego poslije dvadeset godina”, dodao je Miljan, a Anđela je poručila – “Igrao se sa mnom, ne želim da se igram”.

“Neće više. Ispala si budala, sad je gotovo”, rekao je Miljan.

Zvezdan je sinoć navalio na Nikolićevu, a u jednom trenutku je pao i poljubac, iako mu je Aleksandra govorila da on treba da sredi situaciju s Đuričićkom zbog koje mu je pukla 15 godina duga vanbračna zajednica s partnerkom Anom.

Zvezdanova doskorašnja supruga, Ana, ne krije koliko je razočarana u Slavnića, ali i kroz kakav pakao prolazi zbog svega. Ona je preljubu podnijela stoički i iz cijele situacije izašla kao pobjednik, a sinoć se ponovo oglasila na društvenim mrežama i na konstataciju svojih pratilaca da nije ništa izgubila poručila je – “Pa jesam, 15 godina, nije malo”.

Ana je zatim odgovorila i na pitanje kakvi su po njoj Anđela i Zvezdan – “Ja sam na takva pitanja već odgovorila, ali je to sudar za početak dva manipulatora, mogu da kažem i dva narcisa, a dodaću još nešto čim bude bilo prilike. Ja nikoga ne ponižavam”.

 

Previous articleMuškarac bez majice i obuće šeta Sarajevom
Next articleNema tog interesa koji SNSD ne bi pogazio zbog vlasti