Home Izdvojeno MUŠKARCI, KOD ŽENA NAJBOLJE PROLAZE BRADONJE I ONI DLAKAVI! Evo zašto ih...

MUŠKARCI, KOD ŽENA NAJBOLJE PROLAZE BRADONJE I ONI DLAKAVI! Evo zašto ih to privlači- 3 razloga sve OBJAŠNJAVAJU

43
0
IZVOR: PROFIMEDIA

Izgleda da dlakavi muškarci i te kako privlače žene, a evo i zašto…

I dok neke žene više vole uglađene i obrijane muškarce, s druge strane, kako pokazuje jedno istraživanje, oni dlakavi najviše privlače i bolje prolaze kod žena. Iz ova tri razloga ženama su privlačni dlakavi muškarci, a pogotovo ako imaju dlake na licu:

1. Imaju viši nivo testosterona

Nivo muškog polnog hormona, testestorona, direktno je povezan sa pojavom maljavosti kod muškaraca. Ukoliko je njegovo nivo nizak, dolazi do proređivanja, ali i gubitka dlaka. Samim tim, kada muškarci imaju veći nivo testosterona, veća je i vjerovatnoća da će imati i povećani libido, nivo samopouzdanja, kao i energije. Upravo su to neke od stvari koje privlače pripadnice ljepšeg pola na prvi pogled.

2. Oni su inteligentni

Dr. Aikarakudi Alijas, psihijatar koji je radio na vezi između dlaka na tijelu i inteligencije, kaže da su dlakave grudi češći među ljekarima, kao i među visokoobrazovanim ljudima u opštoj populaciji.

3. Zdraviji su

Dlakavi muškarci lakše otkrivaju parazite u svom tijelu. U studiji istraživača Majkla Siva-Džotija, otkrili su da se bakterije i paraziti češće nalaze na obrijanim rukama, u poređenju sa onima na neobrijanoj ruci, jer dlake imaju i zaštitinu ulogu. Zato, ženama je kosa kod muškaraca jedan od pokazatelja zdravlja.

Previous articleZbog njih NESTAJE ŽELJA u krevetu: Evo koje namirnice treba izbjegavati prije intimnih odnosa
Next articleTrivićeva nakon sjednice PDP-a: “Oni koji su bliski aktuelnoj vlasti moraju se udaljiti iz stranke”