Home Lifestyle Blizancima stižu lijepe vesti, Vagi veliki izazov, Ribe nek se čuvaju spletki

Blizancima stižu lijepe vesti, Vagi veliki izazov, Ribe nek se čuvaju spletki

47
0

Pročitajte dnevni horoskop za 23. januar 2023. godine!

Dnevni horoskop za 23. januar 2023. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 23. januar 2023. godine upozorava Ovnove na manje nesuglasice na poslu. Moguće je nerazumijevanje sa saradnicima koje bi moglo da stopira projekat na kojem zajedno radite. Trebalo bi da date šansu osobi koja mjesecima pokušava da vas osvoji. Njegujte kožu.

BIK

Danas ste izuzetno kreativni, prepuni ste ideja koje bi mogle da ubrzaju radni proces i pomognu da ostvarite bolje rezultate. Budite uporni, borite se za svoje mišljenje. Slobodni Bikovi oklijevaju da uđu u vezu sa osobom koja im se dugo udvara. Opekli ste se. Zdravlje je dobro.

BLIZANCI

Očekuju vas lijepe vijesti na poslu. Povišica ili bolja pozicija, svakako nešto što će biti potvrda vašeg velikog truda. Uživajte u ovom danu! Rješavate važno porodično pitanje, možete da odahnete, bili ste zabrinuti. Partner je lud za vama! Manji roblemi sa probavom.

RAK

Potrebno je da sagledate situaciju na poslu iz druge perspektive, fokusirani ste na to šta se vama ne dopada, a ne šta drugi vide. Tek onda dolazi uspjeh. Imate vještinu i znanje da riješite ovaj problem. Postižete kompromis sa partnerom. Idete u dobrom smijeru. Moguć je nazeb.

LAV

Nije pogodan dan za potpisivanje ugovora i plaćanje računa. Mogla bi da vam se potkrade greška koju ćete kasnije skupo platiti. Partner vam otkriva tajnu o svojoj prošlosti. Brinuli ste bez razloga, potpuno vam je odan. Povedite računa o ishrani, unosite više vitamina.

DJEVICA

Dnevni horoskop za 23. januar 2023. godine će obradovati Djevice. Danas stiže novac, vjerovatno u vidu poklona nekog bliskog rođaka ili brijatelja. Nemojte da se polakomite i pohrlite u šoping. Rješavajte važna pitanja. Bivša ljubav pokušava da vas ponovo osvoji. Sasijecite ovu priču u korijenu, prvi put se nije dobro završilo. Zdravlje je dobro.

VAGA 

Pred vama je danas veliki izazov. Nudi vam se nov posao, a vi pokušavate da zadržite i stari i radite na dva mjesta. Potrebna je mnogo bolja organizacija nego što ste trenutno u stanju da pružite da bi ovo uspjelo. Partner vam ne vjeruje. Dajte sve od sebe da ponovo zadobijete njegovo povjerenje. Napeti ste.

ŠKORPIJA

Imate sjajne ideje, ali se ustručavate da ih predložite nadređenima. Trebalo bi da budete više sigurni u sebe, imate sve potrebne “alate” da napredujete. Slobodne Škorpije dolaze u iskušenje da pokleknu pred udvaranjem bivše ljubavi. Mogući su problemi sa leđima.

STRIJELAC

Uhvatili ste zamah, puni ste elana i spremni da se uhvatite u koštac sa svim problemima. Samo tako nastavite, ovaj dan je posebno uspješan. Partner ne pokazuje previše razumijevanja za vas, osjeća se zapostavljeno. Bilo bi dobro da izbjegnete svađu. Unosite više vitamina.

JARAC

Umorili ste se i izgubili interesovanje za posao. Smeta vam rutina. Napravite predah, ako je moguće uzmite slobodan dan. Potrebno vam je da se naspavate i saberete misli. Tajnoviti ste, partner nije siguran da su mu osjećanja uzvraćena. Zglobovi su osjetljivi, čuvajte se povreda.

VODOLIJA

Vama nikad nije dosadno, čak i kad radite stvari koje vas ne ispunjavaju. Dobra energija, radoznalost i inteligencija vam pomažu da iz najgorih situacija izvučete najbolje. Bravo! Premišljate se u vezi jedne osobe koja pokušava da vas zavede. Ako pristanete, veče bi moglo da bude magično. Osjećate se odlično.

RIBE

Dnevni horoskop za 23. januar 2023. godine upozorava Ribe na intrige i spletke na poslu. Gledajte da se ne uplićete u tuđe “ratove”. Strastveni ste, iskoristite poziv starog prijatelja da izađete. Mogli biste da upoznate nekog veoma zanimljivog. Moguća je glavobolja, potrebno je da više spavate.

Previous articleTrivićeva nakon sjednice PDP-a: “Oni koji su bliski aktuelnoj vlasti moraju se udaljiti iz stranke”
Next articleTeška nesreća kod Bugojna: Jedna osoba poginula, 5 povrijeđenih u sudaru automobila