Home Izdvojeno Jovana Jeremić isprozivala Slobu Radanovića “Ne može da ulazi u fajt sa...

Jovana Jeremić isprozivala Slobu Radanovića “Ne može da ulazi u fajt sa lavicom, ON JE MIŠ”

40
0
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Nakon što je pjevač Sloba Radanović istakao da voditeljka jutarnjeg programa “Pink” televizije, Jovana Jeremić nema kredibilitet da priča o Kosovu i Metohiji, oglasila se ona i žestoko ga isprozivala.

Radanović kada potencira srpstvo i patriotizam, isto je kao i kad je potencirao brak i porodicu u javnosti, a varao svoju ženu u rijalitiju, to je Radanović. Licemjer, jedan lažni moralista i kao takav odlično je što me napao jer takvi kao što je on treba da me napadnu, oni nisu moja ekipa jer nije iskren. On jedno priča u javnosti, a drugo radi u tajnosti – lažni moral – započela je Jovana za Blic, pa nastavila:

On nema mozga, a nije na mom intelektualnom nivou da se raspravljam sa nekim kao on, neškolovan u svakom smislu. On ne može da ulazi u fajt sa lavicom, jer on je jedan mali miš. On je isfrustriran muškarac koji ne može da se nosi sa jakom ženom, što se i vidjelo u njegovom prvom braku.

Podsjetimo, pjevač je napisao da mu nije jasno kako je moguće da Jovana radi na televiziji.

Nemam ni ja problem da kažem istinu. Govorite nam da narod ovo voli. Ne poznajem nikoga ko nije zgranut ovom pojavom. Ova osoba nema kredibilitet da na bilo koji koji način komentariše Kosovo i Metohiju, a naročito ne na ovakav način – napisao je Sloba i oštro dodao:

– Zašto joj je omogućeno da ona nama iznosi svoj stav i ispira mozak? Novinar je tu da pita, a ne da drži slovo. Sklonite je sa televizije i vidjećete da nikome na svijetu neće nedostajati.

Previous articleRusi tvrde da Ukrajinci čuvaju zapadno oružje u nuklearnim elektranama
Next articleKosovski “specijalci” izrešetali automobil, ranjen jedan Srbin!