Home Izdvojeno Kosovski “specijalci” izrešetali automobil, ranjen jedan Srbin!

Kosovski “specijalci” izrešetali automobil, ranjen jedan Srbin!

40
0

Pripadnici specijalne “Kosovske policije” (ROSU) pucali su danas oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu, na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Leposavić i to na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina.

U saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića navodi se da je tom prilikom ranjen M. D. dok je njegov suvozač D. S. tek puk srećom prošao bez povreda, dok je čitav automobil izrešetan.

Kako dodaje, M. D. je pogođen u predjelu lijevog grudnog koša i ima prostrijelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu.

“Pripadnici Kurtijevih Rosu specijalaca na srpsko vozilo i Srbe u njemu zapucali su iz rafala samo zato što nisu željeli da dozvole da ih bez ikakvog osnova i i razloga Rosu policija maltretira. Kurtijevi specijalci Rosu nema šta da traže na sjeveru KiM, kao i na ovom punktu koji je bespravno i nelegalno podignut, a sa koga svakodnevno maltretiraju srpski narod koji tuda prolazi”, istakao je Petković.

Dodaje da Beograd od početka prisustva specijalaca Rosu na sjeveru upozorava da je njihov jedini cilj da izazovu incidente i maltretiraju naš narod u pokrajini, što se danas i pokazalo.

“Očigledno je da Kurti ne preza ni od čega da pusti srpsku krv i to je jedina svrha postojanja njegovih eskadrona na severu KiM”, poručio je Petković.

Previous articleJovana Jeremić isprozivala Slobu Radanovića “Ne može da ulazi u fajt sa lavicom, ON JE MIŠ”
Next articleDNEVNI HOROSKOP Lavu se “smiješi” ljubav, Djevica nek se pričuva, Vodolija nešto saznaje