Home Showbiz JURILI GA ZA NOVAC, MORAO DA VRATI 50.000 EVRA! Baka Prase se...

JURILI GA ZA NOVAC, MORAO DA VRATI 50.000 EVRA! Baka Prase se zamjerio reketašima

57
0
IZVOR: YOUTUBE/BAKA PRASE 2

Baka Prase je upao u dugovanja zbog lokala koji je nedavno zapaljen, a u kojem srećom nije niko nastradao.

Poznati jutjuber Baka Prase, čije je pravo ime Bogdan Ilić, prije nekoliko dana je obavijestio javnost o tome da je zapaljen lokal na Tošinom bunaru koji nosi njegovo ime, navodno zbog dugovanja žestokim momcima, a nedjelju dana kasnije je uspio da riješi ovu situaciju. Kako Kurir saznaje, požalio se prijateljima da mu je stigla opomena da za manje od nedjelju dana mora vratiti iznos od 50.000 evra, kao i da je u tome uspio.

“Sve je riješeno. Neće više biti ovakvih situacija. Baka jedno priča na Instagramu, a drugo radi u privatnom životu kako bi zavarao trag. Problem sa ljudima kojima duguje pare je gotov i sada je sve u redu. Odmah je organizovano da se lokal osposobi i to se polako vraća u normalu, ali šteta je velika. Ljudi koji su ga jurili za novac su namireni i nemaju nikakvih potraživanja prema njemu. Ozbiljna cifra je bila u pitanju, Baki nije bilo svejedno što su mu dali rok, ali, eto, snašao se. Opasan je on. Nije ni Baka za potcijeniti”, ispričao je njegov prijatelj i dodao da jutjuber nije smio tako da se ponaša.

“Poručio je: ‘Ne mogu go*na klošarska da pale‘, a nakon toga mu je stigao poziv da mu vrijeme ističe. E, tada je shvatio ozbiljnost situacije. Voli Baka da se sili, pa poslije traži izlaz i rešenje. Nije on privatno tako jak kako se predstavlja na Internetu. On više piše uvrede da bi se pokazao kod ženskog svijeta kao opasan momak. Privatno je manji od makovog zrna. Ni dalje se ne zna od koga je uzimao novac i kome je dužan, ali priča nije bila naivna. Ti momci nisu htjeli da tolerišu njegova izmotavanja. Važno je da se sitaucija smirila i dovela u red”, ispričao je izvor.

Previous articleTežak udes kod Prijedora: Vatrogasci iz auta izvlačili povrijeđenu ženu
Next articleNEMAM VREMENA ZA DEČKA, IMAM SIMPATIJU! Tea Tairović odlijepila za sportistima