Home Izdvojeno NEMAM VREMENA ZA DEČKA, IMAM SIMPATIJU! Tea Tairović odlijepila za sportistima

NEMAM VREMENA ZA DEČKA, IMAM SIMPATIJU! Tea Tairović odlijepila za sportistima

36
0
IZVOR: INSTAGRAM/TEA_TAIROVIC

Tea Tairović je već duže sama i objasnila je zbog čega, a otkrila je da joj se dopada jedan mlađi fudbaler kojeg gleda na televiziji.

Popularna pjevačica Tea Tairović imala je izuzetno uspešnu godinu iza sebe koju je krunisala spektakularnim nastupom u novogodišnjoj noći, a nedavno je otkrila da je već dugo sama i da joj se ljubav još nije desila. Budući da je među najangažovanijim estradnim zvijezdam, čiji je raspored nastupa ispunjen mjesecima unapred, postavlja se pitanje ima li vremena za sebe.

Tea Tairović redovno trenira i to je ono što je, kako kaže, ključno za dobar izgled, a za sebe kaže da nema čelične živce i da bi voljela da je flegmatičnija. “Nije uvijek lepo pokazivati emocije javno”, smatra pjevačica, kojoj je ipak zapao za oko jedan sportista.

“Solo sam. Morate nekada nekoga negde da upoznate da ne biste bili solo. Ja nemam vremena. Imam jednu simpatiju sa televizije. Sportista jedan u pitanju, fudbaler. Ne znamo se , mlađi je od mene puno. Ima 20 godina”, otkrila je Tea na Hype televiziji.

Čini se da je Tea slaba na sportiste, s obzirom na to da je krajem prošle godine izjavila da joj se dopada košarkaš koji je šest godina mlađi od nje. “Imam simpatiju, riječ je o jednom košarkašu kojeg nikada nisam vidjela uživo. Reći ću vam samo da je šest godina mlađi od mene i da je to platonska ljubav”, izjavila je tada za Informer.

“Imam mnogo prijatelja, a što se tiče partnerske ljubavi, nju nemam. Ljubav se dešava, a meni se još nije desila. Imala sam veze, neke su bile lijepe, neke manje lijepe, ali posljednjih nekoliko godina nemam nikoga”, izjavila je početkom godine za Pink.rs.

Jedna je od najzgodnijih pjevačica, pa je teško povjerovati da kraj sebe nema jaču polovinu

Previous articleJURILI GA ZA NOVAC, MORAO DA VRATI 50.000 EVRA! Baka Prase se zamjerio reketašima
Next articleTri razloga zašto muškarci nekad ostavljaju dobre žene