Home Izdvojeno Sagradila KUĆU i stekla DVA AUTOMOBILA! Lidija Vukićević zahvaljujući jednoj seriji zaradila...

Sagradila KUĆU i stekla DVA AUTOMOBILA! Lidija Vukićević zahvaljujući jednoj seriji zaradila brdo novca

42
0

Serija ju je proslavila, o toj ulozi se priča i danas, a Lidija Vukićević je od honorara mogla sebi da obezbedi krov nad glavom.

Glumica Lidija Vukićević bila je miljenica publike širom Jugoslavije u kultnom “Boljem životu”, a i danas važi za jednu od najljepših glumačkih zvezda i najnjegovanijih dama s javne scene. Godine joj ne predstavljaju nikakav problem, već zrači onako kako se osjeća u dubini duše, a to je – mladoliko.

Lidija se proslavila ulogom Violete Popadić u “Boljem životu” i to je bila prekretnica u njenoj karijeri, a isti izgled sačuvala je i danas, pa mnogi smatraju da je vrijeme za nju stalo. Danas je ispunjena, situirana, voljena, ponosna majka, a često priča o privatnom životu i novcu koji je zaradila tokom karijere.

“Od honorara u seriji ‘Bolji život’ ja sam napravila kuću u Golupcu. Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu”, ispričala je Lidija jednom prilikom u emisiji “Šok tok”.

Njen dom u Beogradu je pravi raj u kojem je sve namješteno i stilizovano po njenom ukusu, a u kojem živi sama i maksimalno uživa. Svake godine oduševljava prazničnom dekoracijom koju već tradicionalno pokazuje na društvenim mrežama i ostavlja pratioce bez teksta.

Lidija je u emisiji “Sceniranje” na Kurir televizij priznala da joj je direktor fotografije jednom prilikom, na početku karijere, tražio da se skine, što ona nije željela da učini, zbog čega je snosila posljedice. “Morate nekada da izgubite da bi ste dobili na drugoj strani. Jedna uloga manje-više, zato što ja nisam dala da me tako vodaju i svlače, zato sam danas normalna majka, ćerka, komšija i sve ostalo. Niko ne može da vas natjera na ono što ne želite”, poručila je tada.

Previous articleVukanović pozvao Stanivukovića na megdan: Ima da ga rasturim u paramparčad
Next articlePOZVAO BIVŠU NA VJENČANJE, Nije znao šta ga je snašlo