Home Izdvojeno Američka influenserka ima svinju za kućnog ljubimca i NEODOLJIVA JE

Američka influenserka ima svinju za kućnog ljubimca i NEODOLJIVA JE

30
0
IZVOR: INTAGRAM/OFFICIALMINAALALI

Mina privlači pažnju gdje god da se pojavi – svuda ide sa svinjom.

Mina Alali (25) je popularna influenserka iz Kalifornije koja je u martu prošle godine kupila vijetnamsku trbušastu svinjuSvinje odavno ne žive samo na farmama, već su širom svijeta postale popularne i kao kućni ljubimci. Izgleda da držanje ove životinje u stanu više nije neuobičajena pojava – kad je Džordž Kluni mogao umjesto psa da šeta svinju na povocu, zašto ne bi mogla i Mina?

Influenserka kaže da se odmah vezala za prase, kao i da je to “ostvarenje njenog sna”. Zove se Merlin, svuda idu zajedno, jedu i spavaju u istom krevetu. Mina kaže da je najveći problem to što je Merlin mnogo pametan, čak ga je naučila i kako da komuniciraju.

“Samo sam željela da imam svinju koja je otvorena za ljudsku naklonost i maženje. Merlin je veoma poseban, spava pored mene u mom krevetu i obožava da se mazi. Naučila sam ga da komuniciramo elektronskim dugmićima na tabli. Ima opciju da izabere da li želi napolje ili da ostane kod kuće, da pleše, jede ili pije”, rekla je Mina koja je stekla veliku popularnost na društvenim mrežama zahvaljujući svom kućnom ljubimcu.

Merlin je osvojio moje srce čim sam ga uzela. Plakala sam suze od sreće jer se moj životni san da imam svinju konačno ostvario. Svinja se ne šeta samo parkom, to je kao da imate dijete.Svinje imaju kognitivne sposobnosti trogodišnjaka, tako da žele pažnju i moraju da budu mentalno stimulisane tokom dana”, rekla je Mina i dodala da Merlin nikad nije sam kod kuće.

“Bili smo pozvani da budemo u emisiji ‘Amerika ima talenat’, ali sam odbila jer je moj prioritet broj jedan da Merlin bude srećan i bez stresa“, dodala je ona.

Previous articleOvan u borbi emocija i razuma, Bik srećan zbog informacija
Next articleDodik o “zaposlenim neradnicima”: Očekivao sam imena od Bože Marića